perjantai 29. tammikuuta 2016

Pienet Meksikolaiset


Tänään ajattelin esitellä viime vuoden puolella maalaamani Pienet Meksikolaiset. Pohjana on luonnoslehtion pahvinen takakansi ja tekniikkana tässäkin, kuten kaikissa muissakin maalauksissani,
akvarellit ja guassit. 
Olisin voinut jatkaa tätä loputtomiin, mutta viimein oli pakko antaa olla, ja malttamattomana laitoin tämän Facebook-sivulleni. Jälkeenpäin huomasin, että valkoisen chihun korvia olisin vielä voinut viimeistellä ja että pitkäkarvaisen silmät on melkoisen sameat. Entäpä horisontti, sehän on aivan vinossa!
Niin tai näin, ilmeisesti tykkääjäni eivät huomanneet näitä pikkuseikkoja kuten kaikennäkevä taiteilijan armoton katseeni. Miksi en ikinä vaan voi olla tyytyväinen, rentoutua ja antaa jonkin työn jäädäkin vähän viimeistelemättömämmäksi (herranjestas mikä sanahirviö!).
2 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle blogiisi ja kylläpäs on ihania koiria! Eläimistä, etenkin koirista ja mikropossuista pitävä tyttöni ihastui näihin pikkumeksikolaisiin :). Olisi mukava nähdä töitäsi myös täällä blogin puolella, itse en fb:ssa ole eli toivottavasti mielenkiintoa sinulla riittää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   No ilmanmuuta yritän pitää intoa yllä blogipostauksien suhteen. Vaikka Faceen on helpompaa ja nopeampaa laittaa, niin kyllä näissä blogeissa on oma hohtonsa :) Jos pidät sisustuksesta, niin vilkaisehan myös toiseen blogiini joka löytyy blogilistastani, se kertoo elämästä hirsitalossa, suuren mansikkamaan kupeessa ;)

   Poista