torstai 28. tammikuuta 2016

SelfieTämän selfien innoittamana innostuin kirjoittelemaan tännekin pitkästä aikaa. Hieman olen ollut laiskanlainen päivittelemään täällä, mutta koska laitoin tuulemaan myös lifestyleblogissani, niin miksipä en sitten täällä myös.

Tää selfie on osa isompaa kuvaa, jossa on sellaisia elementtejä, jotka ovat mulle tavalla tai toisella todella tärkeitä. Kuvasta löytyy niin kettua, kuin kangasvuokkoa, lentävää tiiraa ja vanhaa käppyräistä keloa. Mukaan otin kuvaamani maiseman Kilpisjärveltä Norjan suuntaan, sekä Olavinlinnan tornin. Mustikat kertoo terveistä elämäntavoistani ja metsäpeuran sarvet rakkaudesta itärajan aarniometsiin.

Värimaailma tässä teoksessa tulee olemaan enimmäkseen sinisen ja lilan sävyissä, ketun oranssissa, sekä hiusteni tulipunaisissa vivahteissa. Vielä kuva kokonaisuudessaan näyttää sillisalaatilta, mutta eiköhän se siitä ;)
2 kommenttia:

  1. Hyvä alku ja kauniit, sympaattiset kasvot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää selfie oottelee vielä valmistumistaan, mutta pari muuta omaa kuvaa olen täsä syksyn aikana saanut valmiiksi. Teen niistä molemmista pian omat postauksensa ;)

      Poista